Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11862
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16089
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5102
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11862
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16089
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5102
Składniki
W bulionie z kostki rosołowej ugotować makaron, zahartować i odcedzić. Przełożyć do miski, dodać odcedzoną i przepłukaną fasolę oraz odcedzoną kukurydzę, groszek i pieczarki. Paprykę pokroić w słupki, dodać do pozostałych składników i wymieszać.
Cebulę pokroić w kostkę. Zeszklić na oleju. Dodać keczup i kilka kropel tabasco. Przestudzonym sosem polać sałatkę i wymieszać. Można jeszcze doprawić wg uznania i smacznego!