Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, trzyskładnikowa sałatka o rewelacyjnym, moim zdaniem, smaku. Delikatne brokuły, wyrazisty ser i chrupiący słonecznik świetnie smakują oblane aromatycznym sosem czosnkowym.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9826
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2459
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1609
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 586
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3754
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9826
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2459
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1609
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 586
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3754
Składniki
Brokuł podzielić na małe cząstki, wrzucić na osolony i lekko posłodzony wrzątek i gotować 5 minut.
Słonecznik podprażyć na suchej patelni. Ser feta pokroić w kostkę.
Składniki na sos czosnkowy dokładnie wymieszać, można zrobić to przy pomocy zakręconego słoiczka.
Po wystudzeniu brokułu delikatnie wymieszać go z fetą, polać sosem czosnkowym i posypać prażonym słonecznikiem.