Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkę często podaje do potraw z grilla lub na kolację.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8412
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 507
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8412
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 507
Składniki
Makaron wrzucić do gotującej się, posolonej wody na 3 min, po tym czasie dodać pokrojone na mniejsze części brokuły i gotować wszystko jeszcze 4-5 minuty, odcedzić i przełożyć do miski. Jajka, ogórki i cebulę pokroić w kostkę, dodać wszystkie składniki do makaronu, przyprawić, wymieszać z majonezem i śmietaną, udekorować koperkiem lub szczypiorkiem i gotowe!