Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas bobu się kończy, warto spróbować w takiej odsłonie. Oryginalny przepis ma sałatę lodową lub zwykłą zieloną.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5093
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 180
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5093
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 180
Składniki
Bób blanszowałem we wrzącej wodzie przez 2-3 minuty, zahartowałem zimną wodą, wycisnąłem z jasnej skórki. Paprykę umyłem, oczyściłem, pokroiłem w paski. Sałatę opłukałem, porwałem na mniejsze kawałki. Tuńczyka podzieliłem na cząstki. Oliwki drobno pokroiłem. Ocet wymieszałem z oliwą, musztardą, solą i pieprzem, sos wymieszałem z pozostałymi składnikami.