Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas bobu się kończy, warto spróbować w takiej odsłonie. Oryginalny przepis ma sałatę lodową lub zwykłą zieloną.
Gęsta zupa z mnóstwem warzyw, pikantna dzięki przyprawie Cajun, a raki stanow...
Odsłon: 83
Subtelne , aromatyczne ciasto z dodatkiem owoców smakuje wybornie.
Odsłon: 31
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 282
Gęsta zupa z mnóstwem warzyw, pikantna dzięki przyprawie Cajun, a raki stanow...
Odsłon: 83
Subtelne , aromatyczne ciasto z dodatkiem owoców smakuje wybornie.
Odsłon: 31
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 282
Składniki
Bób blanszowałem we wrzącej wodzie przez 2-3 minuty, zahartowałem zimną wodą, wycisnąłem z jasnej skórki. Paprykę umyłem, oczyściłem, pokroiłem w paski. Sałatę opłukałem, porwałem na mniejsze kawałki. Tuńczyka podzieliłem na cząstki. Oliwki drobno pokroiłem. Ocet wymieszałem z oliwą, musztardą, solą i pieprzem, sos wymieszałem z pozostałymi składnikami.