Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z czosnkiem, koperkiem, makaronem ryżowym a także szynką, ogórkami i kukurydzą. Pachnie latem:).
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 142
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 40
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 142
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 40
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu, studzimy. Kukurydzę odcedzamy z zalewy, szynkę i ogórki kroimy w dużą kostkę. Koperek siekamy. Czosnek przeciskamy przez praskę.
Wszystkie składniki sałatki łączymy ze sobą, dodajemy majonez, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy.