Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatki są bardzo popularne w Polsce i nie ma co się dziwić, bo nie dość że są pyszne, to robi się je szybko, a przepis jest mega prosty. Więc do dzieła!
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18481
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7058
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30626
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29360
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18481
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7058
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30626
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29360
Składniki
Myjemy rukolę i rwiemy ją na duże kawałki. Kroimy pomidory na pół, ser w kostkę, cebulę w piórka. Wszystko mieszamy, pieprzymy, dorzucamy połówki oliwek i polewamy oliwą z oliwek. Wszystko dokładnie mieszamy, a żeby sałatka była w pełni gotowa możemy na chwilę włożyć do lodówki. Przed podaniem rozkładamy jabłuszka kaparowe i posypujemy prażonymi pestkami słonecznika. Sałatka to naprawdę pyszna potrawa, która pasuje i na obiad lekki i na kolację.