Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Postanowiłam przygotować sałatkę na szybko taką typowo do pracy aczkolwiek była przepyszna do obiadu. Wszechstronna. W komentarzach możecie pisać co byście jeszcze do niej dodali bądź z czego byście zrezygnowali.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1243
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 253
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2252
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4337
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1243
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 253
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2252
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4337
Składniki
Kapustę pekińską drobno szatkujemy. Marchew obieramy. Jedną kroimy w kostkę drugą za pomocą obieraczki. Ogórki myjemy i kroimy również za pomocą obieraczki. Cebulę kroimy w drobne piórka. Pomidora, paprykę w kostkę. Selera odcedzamy z zalewy płuczemy i dodajemy do reszty. Batata gotujemy do miękkości studzimy, obieramy i kroimy w drobną kostkę. Wszystko doprawiamy solą, pieprzem. Składniki nas sos razem mieszamy odstawiamy na 5-10 min aby smaki się przegryzły. Wlewamy sos do sałatki i wszystko mieszamy.