Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam szybką smaczną sałatkę do grillowanych potraw. Robi się ją bardzo szybko i z różności zawartości lodówki.
nóż, miska, deska do krojenia, łyżka,
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 95
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 205
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 212
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 95
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 205
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 212
Składniki
Kawałek pora opłukać pokroić w cienkie prążki. Rzodkiewkę oczyścić ,opłukać zetrzeć na tarce (duże oczka). Ogórek zielony u mnie obrany ze skórki, ale może być również ze skórką, starty na tarce (duże oczka). Pomidory i papryka żółta i czerwona oczyszczone i umyte pokrojone w kostkę. Cebulka zielona poszatkowana. Wszystkie składniki włożyć do miski wymieszać. Doprawić do smaku pieprzem i solą oraz połączyć z jogurtem naturalnym. Podawać do potraw z grilla.