Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta sałatka nie zajmie więcej niż 3 minuty, a jest zdrowa i pożywna, jeśli zjedzona z pieczywem. Oliwa z oliwek z oregano i mój ulubiony olej bazylią, czosnek, pomidor dodają więcej smaku sałatce.
Nóż i deska do krojenia, łyżka, miska
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17890
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 97
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2096
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 199
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17890
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 97
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2096
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 199
Składniki
Pomidor i szczypior pokroić w kawałki, ser mozzarella, a resztę składników połączyć w misce z pokrojonymi składnikami.
Sałatkę pokropić sokiem z cytryny, oraz oliwką z oliwek: bazylią, czosnek pomidor oraz oliwą z oregano.
Jemy z pieczywem.