Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, pożywna.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3556
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1540
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1077
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 200
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3556
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1540
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1077
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 200
Składniki
Cieciorkę przelać wodą na sicie i pozostawić do osączenia. Kapustę pekińską pokroić/poszatkować drobno. Pomidory, oliwki pokroić na mniejsze kawałki. Cebulę pokroić w kostkę. Warzywa przełożyć do salaterki i dodać 3 łyżki oliwy spod pomidorów, łyżkę musztardy sarepskiej, majonez, pieprz czarny świeżo mielony i sól do smaku. Wymieszać. Smacznego.