Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznie i do syta!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 62
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 380
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 62
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 380
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Składniki
Fasolkę ugotowałam do miękkości w osolonej wodzie z kminem. Można kupić gotową. Jeszcze dodatki, pokrojone suszone pomidory, oliwki, cebula, kapary. I przyprawy, czosnek, kmin i chili i całość trzeba obficie polać oliwą. Dobrze jest zostawić ją na chwile aby przeszła smakami a pomidory zmiękły.
Smacznego :)