Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka sałatka, która zachwyca smakiem.
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 995
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 410
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 360
Wraz z początkiem lata zapragnęłam zjeść jakieś smaczne danie w greckim stylu...
Odsłon: 142
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 995
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 410
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 360
Wraz z początkiem lata zapragnęłam zjeść jakieś smaczne danie w greckim stylu...
Odsłon: 142
Składniki
Fileta pokroić w kostkę, przyprawić solą i pieprzem i podsmażyć na patelni. Żurawinę wsypać do miseczki i zalać wrzątkiem, odstawić do napęcznienia na ok. 10 min. Odcedzić. Brzoskwinie i ananasa pokroić w kostkę. Winogrono przeciąć na pół.
Mix sałat przesypać da miski. Dodać pokrojone brzoskwinie, ananasa, winogrono, żurawinę i fileta. Sałatkę polać do smaku sokiem z brzoskwini. Wymieszać. Pozostałe brzoskwinie i ananasa przekładamy do szklanej miseczki i wkładamy do lodówki. Na następny dzień możemy ponownie zrobić sałatkę. Smacznego.