Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś chcemy się z Wami podzielić pomysłem na grillową sałatkę, która doskonale pasuje do każdego pieczonego mięsa. Więcej na blogu: www.smacznebodomowe.pl
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 651
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 133
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 192
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 651
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 133
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 192
Składniki
Kalafior dzielimy na mniejsze różyczki i gotujemy do miękkości około 15 minut Białą cześć pora kroimy na niewielkie paseczki
Pora oraz majonez dodajemy do ugotowanego kalafiora Całość przyprawiamy: solą, pieprzem i mieszamy