Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Iście jesienna sałatka z gruszką, orzechami i niebieskim serem pleśniowym. Robi się ją ekspresowo i równie szybko znika z talerza. Idealna przekąska dla niezapowiedzianych gości.
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1170
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13648
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2800
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1170
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13648
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2800
Składniki
Mix sałat przełóż do miski. Dodaj pokrojony w kostkę ser pleśniowy. Gruszki umyj, przekrój na pół, usuń gniazda nasienne i dodaj do sałatki. Na koniec wsyp orzechy.
W miseczce wymieszaj wszystkie składniki sosu: ocet balsamiczny, miód, oliwę z oliwek i musztardę. Gotowym sosem polej sałatkę. Smacznego!