Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Iście jesienna sałatka z gruszką, orzechami i niebieskim serem pleśniowym. Robi się ją ekspresowo i równie szybko znika z talerza. Idealna przekąska dla niezapowiedzianych gości.
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17611
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6694
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17611
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6694
Składniki
Mix sałat przełóż do miski. Dodaj pokrojony w kostkę ser pleśniowy. Gruszki umyj, przekrój na pół, usuń gniazda nasienne i dodaj do sałatki. Na koniec wsyp orzechy.
W miseczce wymieszaj wszystkie składniki sosu: ocet balsamiczny, miód, oliwę z oliwek i musztardę. Gotowym sosem polej sałatkę. Smacznego!