Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Iście jesienna sałatka z gruszką, orzechami i niebieskim serem pleśniowym. Robi się ją ekspresowo i równie szybko znika z talerza. Idealna przekąska dla niezapowiedzianych gości.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 265
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1347
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4216
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 265
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1347
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4216
Składniki
Mix sałat przełóż do miski. Dodaj pokrojony w kostkę ser pleśniowy. Gruszki umyj, przekrój na pół, usuń gniazda nasienne i dodaj do sałatki. Na koniec wsyp orzechy.
W miseczce wymieszaj wszystkie składniki sosu: ocet balsamiczny, miód, oliwę z oliwek i musztardę. Gotowym sosem polej sałatkę. Smacznego!