Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Oscypek grillowany z żurawiną. Moje ulubione smaki zamknięte w jednej sałatce.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10515
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6070
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12930
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4674
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10515
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6070
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12930
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4674
Składniki
Sos. Sól i pieprz utrzeć z sokiem z cytryny, dolać oliwę, miód i ucierać do połączenia się składników. Odstawić. Gruszki pokroić w cieniutkie plasterki, truskawki w ćwiartki. Roszponkę, sałatę i owoce wyłożyć na talerz, posypać sezamek, polać dressingiem. Na wierz ułożyć świeżo grillowane oscypki i konfiturę. Od razu podawać.