Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Oscypek grillowany z żurawiną. Moje ulubione smaki zamknięte w jednej sałatce.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113076
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 468
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 804
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 601
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113076
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 468
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 804
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 601
Składniki
Sos. Sól i pieprz utrzeć z sokiem z cytryny, dolać oliwę, miód i ucierać do połączenia się składników. Odstawić. Gruszki pokroić w cieniutkie plasterki, truskawki w ćwiartki. Roszponkę, sałatę i owoce wyłożyć na talerz, posypać sezamek, polać dressingiem. Na wierz ułożyć świeżo grillowane oscypki i konfiturę. Od razu podawać.