Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113080
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 470
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 805
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 602
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113080
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 470
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 805
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 602
Składniki
Pierś kurczaka umyć, osuszyć i pokroić na kawałki. Rozgrzać olej na patelni i podsmażyć mięso. Dodać przyprawę gyros. Wystudzić. Ogórki i cebulę pokroić w kostkę. Kukurydzę osączyć z zalewy. Kapustę pekińską pokroić. Wymieszać jogurt z majonezem i ketchupem na sos. Przygotowane składniki układamy warstwami: kurczak, cebula, sos, ogórki, kukurydza, sos, pekińska, sos. Schłodzić i podawać.