Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7905
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1180
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13677
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7905
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1180
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13677
Składniki
Pokrojone na kawałki piersi z kurczaka wymieszać z przyprawą gyros, odstawić na pół godziny. Usmażyć. Cebulę pokrojoną w kostkę delikatnie zeszklić, by pozostała krucha. Ogórek i paprykę pokroić. Poszatkowana kapustę wymieszać ze zgniecionymi ząbkami czosnku i posolić
Wymieszać wszystkie składniki lub dekoracyjnie układać warstwami: na dole większą część kapusty, potem kurczak, cebula, kukurydza, ketchup, ogórek, papryka, majonez i na górę resztę kapusty. Posypać ziołami