Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez sałatki jarzynowej nie ma świąt wielkanocnych - tym razem poznaj przepis na hiszpańską wersję tego dania. Przepis pochodzi z 539. odcinka programu "Ewa gotuje".
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8012
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 348
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3465
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 627
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8012
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 348
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3465
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 627
Składniki
Ziemniaki oraz marchewkę obrać i ugotować. Jajka ugotować na twardo. Wystudzić i obrać. Warzywa, ogórki oraz jajka pokroić w kostkę. Przełożyć do miski. Dorzucić oliwki, groszek i kawałki tuńczyka. Dodać majonez. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Dorzucić posiekany szczypior. Wymieszać i schłodzić w lodówce