Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i szybka sałatka na różne okazje i przyjęcia, idealna również na kolację lub do pracy na drugie śniadanie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz. Ryż ugotuj według przepisu na opakowaniu. Kukurydzę odsącz na sicie.
Jajka, cebule, ogórki pokrój w kostkę. Dodaj ryż, kukurydzę. Wymieszaj. Dodaj musztardę i majonez, dopraw do smaku solą i pieprzem.
Przed podaniem wstaw do lodówki na minimum pół godziny.