Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć jajecznej sałatki. Doskonale będzie smakować jako dodatek do wędlin czy świeżego pieczywa. Zrobisz ją zaledwie w kilka minut, wystarczy ugotować jajka i pokroić składniki. Nie czekaj i przygotuj ją już dziś!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 338
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11133
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3775
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1299
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 338
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11133
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3775
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1299
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, kiedy przestygną pokrój je w kostkę i wrzuć wszystko do miski. Szynkę konserwową pokrój w kostkę.
Groszek i kukurydzę odsącz z zalewy. Ogórki konserwowe pokrój w drobną kostkę. Wszystko wrzuć do miski z jajkami.
Dorzuć drobno posiekany szczypiorek, majonez, jogurt grecki oraz musztardę. Dopraw solą i pieprzem.