Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć jajecznej sałatki. Doskonale będzie smakować jako dodatek do wędlin czy świeżego pieczywa. Zrobisz ją zaledwie w kilka minut, wystarczy ugotować jajka i pokroić składniki. Nie czekaj i przygotuj ją już dziś!
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22167
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 54
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 87
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 224
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22167
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 54
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 87
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 224
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, kiedy przestygną pokrój je w kostkę i wrzuć wszystko do miski. Szynkę konserwową pokrój w kostkę.
Groszek i kukurydzę odsącz z zalewy. Ogórki konserwowe pokrój w drobną kostkę. Wszystko wrzuć do miski z jajkami.
Dorzuć drobno posiekany szczypiorek, majonez, jogurt grecki oraz musztardę. Dopraw solą i pieprzem.