Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć jajecznej sałatki. Doskonale będzie smakować jako dodatek do wędlin czy świeżego pieczywa. Zrobisz ją zaledwie w kilka minut, wystarczy ugotować jajka i pokroić składniki. Nie czekaj i przygotuj ją już dziś!
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3052
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 185
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 920
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 649
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3052
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 185
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 920
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 649
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, kiedy przestygną pokrój je w kostkę i wrzuć wszystko do miski. Szynkę konserwową pokrój w kostkę.
Groszek i kukurydzę odsącz z zalewy. Ogórki konserwowe pokrój w drobną kostkę. Wszystko wrzuć do miski z jajkami.
Dorzuć drobno posiekany szczypiorek, majonez, jogurt grecki oraz musztardę. Dopraw solą i pieprzem.