Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć jajecznej sałatki. Doskonale będzie smakować jako dodatek do wędlin czy świeżego pieczywa. Zrobisz ją zaledwie w kilka minut, wystarczy ugotować jajka i pokroić składniki. Nie czekaj i przygotuj ją już dziś!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1770
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 295
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21799
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1770
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 295
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21799
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, kiedy przestygną pokrój je w kostkę i wrzuć wszystko do miski. Szynkę konserwową pokrój w kostkę.
Groszek i kukurydzę odsącz z zalewy. Ogórki konserwowe pokrój w drobną kostkę. Wszystko wrzuć do miski z jajkami.
Dorzuć drobno posiekany szczypiorek, majonez, jogurt grecki oraz musztardę. Dopraw solą i pieprzem.