Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na kolację. Polecam.
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 218
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 39
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17475
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 218
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 39
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17475
Składniki
Fasolkę ugotować wg przepisu na opakowaniu. Osączyć na sicie, wystudzić i pokroić na małe kawałki. Przełożyć do salaterki. Ugotowane na twardo jajka obrać ze skorupek i pokroić w kostkę. Można wykorzystać gilotynę i krateczkę. Przyspiesza to pracę. Przełożyć do salaterki. Dodać wiórki sera żółtego, pokrojoną w drobną kostkę cebulę, koperek, pieprz młotkowany z kolendrą, majonez i sól do smaku. Wymieszać. Gotowe. Smacznego.