Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na kolację. Polecam.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326966
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12174
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17184
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326966
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12174
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17184
Składniki
Fasolkę ugotować wg przepisu na opakowaniu. Osączyć na sicie, wystudzić i pokroić na małe kawałki. Przełożyć do salaterki. Ugotowane na twardo jajka obrać ze skorupek i pokroić w kostkę. Można wykorzystać gilotynę i krateczkę. Przyspiesza to pracę. Przełożyć do salaterki. Dodać wiórki sera żółtego, pokrojoną w drobną kostkę cebulę, koperek, pieprz młotkowany z kolendrą, majonez i sól do smaku. Wymieszać. Gotowe. Smacznego.