Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na kolację. Polecam.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 800
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 3090
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 800
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 3090
Składniki
Fasolkę ugotować wg przepisu na opakowaniu. Osączyć na sicie, wystudzić i pokroić na małe kawałki. Przełożyć do salaterki. Ugotowane na twardo jajka obrać ze skorupek i pokroić w kostkę. Można wykorzystać gilotynę i krateczkę. Przyspiesza to pracę. Przełożyć do salaterki. Dodać wiórki sera żółtego, pokrojoną w drobną kostkę cebulę, koperek, pieprz młotkowany z kolendrą, majonez i sól do smaku. Wymieszać. Gotowe. Smacznego.