Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na kolację. Polecam.
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 67
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 67
Składniki
Fasolkę ugotować wg przepisu na opakowaniu. Osączyć na sicie, wystudzić i pokroić na małe kawałki. Przełożyć do salaterki. Ugotowane na twardo jajka obrać ze skorupek i pokroić w kostkę. Można wykorzystać gilotynę i krateczkę. Przyspiesza to pracę. Przełożyć do salaterki. Dodać wiórki sera żółtego, pokrojoną w drobną kostkę cebulę, koperek, pieprz młotkowany z kolendrą, majonez i sól do smaku. Wymieszać. Gotowe. Smacznego.