Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jarzynowa to tradycyjna polska potrawa, której nie może zabraknąć na żadnym przyjęciu. Jeśli jarzyny gotujemy w rosole jest znacznie smaczniejsza.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1196
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4850
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1505
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1196
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4850
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1505
Składniki
Jarzyny (ziemniaki, marchew, pietruszka, seler) obrać i ugotować w rosole, aż będą miękkie.
Jajka ugotować na twardo i obrać.
Składniki drobno pokroić, kukurydzę odcedzić.
Z majonezu, śmietany, musztardy, pieprzu i soli zrobić sos. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać z sosem.