Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jarzynowa to tradycyjna polska potrawa, której nie może zabraknąć na żadnym przyjęciu. Jeśli jarzyny gotujemy w rosole jest znacznie smaczniejsza.
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 130
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1206
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 70
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 130
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1206
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 70
Składniki
Jarzyny (ziemniaki, marchew, pietruszka, seler) obrać i ugotować w rosole, aż będą miękkie.
Jajka ugotować na twardo i obrać.
Składniki drobno pokroić, kukurydzę odcedzić.
Z majonezu, śmietany, musztardy, pieprzu i soli zrobić sos. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać z sosem.