Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najbardziej klasyczna i chyba najbardziej znana sałatka w Polsce. Chyba nie ma osoby, która by jej nie jadła. Każda rodzina ma swój własny przepis. Oto i mój ;)
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666244
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 70
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 513
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5720
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 974
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 258
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666244
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 70
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 513
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5720
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 974
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 258
Składniki
Marchewki, pietruszkę, seler i ziemniaki myjemy i gotujemy w mundurkach do miękkości (wszystkie razem). Odcedzamy i pozostawiamy do wystudzenia. Po tym czasie wszystkie ugotowane warzywa dokładnie obieramy i kroimy w drobną kostkę. Jabłko obieramy i kroimy w kostkę razem z jajkami i ogórkami kiszonymi. Groszek odcedzamy i dorzucamy do warzyw. Dodajemy majonez, musztardę, dużo pieprzu i sól. Dokładnie mieszamy i gotowe. Smacznego ;)