Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję dziś przepis na sałatkę jarzynową, to jest moja wersja tradycyjnej polskiej sałatki, u mnie w wersji wegetariańskiej, serdecznie polecam :-)
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 186
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 749
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 476
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666434
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 186
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 749
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 476
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666434
Składniki
1. Ziemniaki i marchew myjemy i gotujemy w "mundurkach". Nie trzeba solić, a jajka gotujemy na twardo. Marchewki dodaję dopiero, gdy ziemniaki zaczną wrzeć. 2. Następnie ostudzone ziemniaki i marchew obieramy i kroimy w kosteczkę, podobnie jajka i ogórki. Odsączamy kukurydzę i groszek. Przyda nam się spora miska. 3. Następnie dodajemy majonez, musztardę i ocet. Sporo solimy i pieprzymy. 4. Wszystko mieszamy, przekładamy do ładnej miski i chowamy do lodówki, ta sałatka najlepiej smakuje gdy jest schłodzona. Smacznego :-)