Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna sałatka jarzynowa z majonezem, którą chyba wszyscy znają i kochają. Idealnie nadanie się na przyjęcia, do obiadu, czy na kolację. Jest łatwa i niedroga w przygotowaniu .
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 89
Dziś do pracy.
Odsłon: 114
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 125
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15388
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 302
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 89
Dziś do pracy.
Odsłon: 114
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 125
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15388
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 302
Składniki
Marchewkę i pietruszkę obieramy i gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Kroimy w drobną kostkę.
Pora i jabłko obieramy i drobno kroimy. Obrane jajka na twardo rozgniatamy. Kukurydzę z groszkiem osączamy.
Warzywa wkładamy do miski. Mieszamy z majonezem, doprawiamy solą i pieprzem. Ozdabiamy według uznania i wkładamy na 1 godz. do lodówki.