Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna sałatka jarzynowa , którą przygotowuję z okazji świąt albo na różne uroczystości rodzinne. Jednak wiemy ile gospodyń tyle przepisów na tą pyszną sałatkę . Sałatka jarzynowa to po prostu połączenie gotowanych jarzyn z ogórkami kiszonymi, cebulą, jajkami , groszkiem konserwowym czasem z kukurydzą oraz smakowitym pysznym majonezem .
miska, nóź, garnek , deska, łyżka,
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 13419
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4229
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 43158
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 513
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 415
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 464
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 13419
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4229
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 43158
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 513
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 415
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 464
Składniki
Ziemniaki, marchewki i pietruszkę umyj ugotuj w lekko osolonej wodzie do miękkości , lecz aby się nie rozpadały podczas krojenia. Następnie odcedź i odłóż do wystygnięcia, obierz ze skórki i pokrój w niedużą kostkę, a następnie przełóż do miski. Jajka ugotuj na twardo i pokrój w kostkę. Ogórki kiszone, cebulę po obraniu pokrój w kostkę. Do ugotowanych warzyw dodaj pokrojone jajka, ogórki i cebulę oraz odsączony z zalewy groszek. Majonez wymieszaj z jogurtem naturalnym i musztardą , dopraw do smaku solą i pieprzem. Tak przygotowany sos połącz z warzywami i dokładnie wymieszaj. Udekoruj natką pietruszki. Sałatkę podawaj schłodzoną