Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Królowa domowych , ogrodowych imprez . Mało komu nie smakuje .
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 35
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 26
Przepis na babkę piaskową przybył do Polski ze wschodu, a za panowania króla...
Odsłon: 208957
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 35
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 26
Przepis na babkę piaskową przybył do Polski ze wschodu, a za panowania króla...
Odsłon: 208957
Składniki
Ziemniaki myjemy i gotujemy w mundurkach do miękkości , następnie studzimy , odbieramy i kroimy w średnia kostkę . Marchewkę , pietruszkę , seler odbieramy i gotujemy do miękkości w wodzie z dodatkiem Vegety , liścia laurowego i ziela angielskiego , studzimy i kroimy w średnia kostkę ( podobną do ziemniaków ) , studzimy . Jajka gotujemy na twardo następnie obieramy i kroimy w drobną kostkę . Ogórki , i jabłko kroimy w drobną kostkę ( podobną do jajka ) . Por kroimy w bardzo drobną kostkę . Groszek i kukurydze odcedzamy z zalewy .
Wszystko przekładamy do jednej miski , dodajemy musztardę i majonez , natkę pietruszki oraz sól i pieprz .
Po dokładnym wymieszaniu doprawiamy do smaku i pozostawiamy około godziny w lodówce do przegryzienia .