Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z najlepszych i ulubionych sałatek która musi się znaleźć na naszym wigilijno-świątecznym stole.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3641
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 617
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3788
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 358
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 653
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3641
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 617
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3788
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 358
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 653
Składniki
Ziemniaki, marchewki, pietruszki oraz selera wyszoruj, opłukaj i ugotuj w mundurkach. Wystudź i obierz. Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz Jabłka i cebulę również obierz, groszek odsącz na sicie.
Ugotowane i obrane warzywa, jajka, jabłka, cebulę i ogórki pokrój w kostkę, wymiesza dodaj groszek oraz do smaku musztardę, majonez i śmietanę, wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem. Wstaw do lodówki najlepiej na całą noc żeby smaki się połączyły .