Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z najlepszych i ulubionych sałatek która musi się znaleźć na naszym wigilijno-świątecznym stole.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7902
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1173
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13668
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7902
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1173
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13668
Składniki
Ziemniaki, marchewki, pietruszki oraz selera wyszoruj, opłukaj i ugotuj w mundurkach. Wystudź i obierz. Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz Jabłka i cebulę również obierz, groszek odsącz na sicie.
Ugotowane i obrane warzywa, jajka, jabłka, cebulę i ogórki pokrój w kostkę, wymiesza dodaj groszek oraz do smaku musztardę, majonez i śmietanę, wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem. Wstaw do lodówki najlepiej na całą noc żeby smaki się połączyły .