Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna,robiłam z tego co zostało w lodówce.
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 393
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 11849
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 469
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 131
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 705
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 393
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 11849
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 469
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 131
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 705
Składniki
Ugotowane jarzyny kroimy w kostkę,jak i ogórki,cebulkę,jajka,ser żółty. Jabłko zetrzeć na grubych oczkach. Wszystkie składniki mieszamy ,dodajemy odcedzony groszek. Dodać majonez i śmietanę ,doprawić do smaku solą i pieprzem. Gdy sałatka jest za gęsta ,dodajemy więcej majonezu. Dać do lodówki by smaki się przegryzły na 2 godz.
Smacznego życzę!