Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna,robiłam z tego co zostało w lodówce.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34147
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1351
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113595
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34147
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1351
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113595
Składniki
Ugotowane jarzyny kroimy w kostkę,jak i ogórki,cebulkę,jajka,ser żółty. Jabłko zetrzeć na grubych oczkach. Wszystkie składniki mieszamy ,dodajemy odcedzony groszek. Dodać majonez i śmietanę ,doprawić do smaku solą i pieprzem. Gdy sałatka jest za gęsta ,dodajemy więcej majonezu. Dać do lodówki by smaki się przegryzły na 2 godz.
Smacznego życzę!