Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna nie tylko od Święta ;)))
Miska porcelanowa, Łyżka do nabierania, talerzyki
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 95
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 3967
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 560
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 95
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 3967
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 560
Składniki
Deep: 1 mała smietana 12% 2 starte ząbki czosnku 1/2 suszonego kopru 1/2 łyzeczki cukru 1/2 czarnego sypanego pieprzu Przygotowanie : Najpierw przygotowujemy deep w miseczce i ostawiamy do lodówki na ok 15 minut. W miedzyczasie wszystkie składniki kroimy w kostkę i odpowiednio przyprawiamy,pózniej mieszając z wczesniej przygotowanym deepem i odstawiamy na ok 30 minut. Pózniej nasza sałatka jest już gotowa do spożycia. Delicious! :)