Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze lubiana, smaczna sałatka jarzynowa.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Marchewkę, seler i ziemniaka myjemy i gotujemy w skórkach. Ugotowane studzimy, obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy ze skorupek i kroimy w kostkę. Dodajemy pokrojone jajka, pokrojonego ogórka i jabłko.
Doprawiamy pieprzem ziołowym i solą oraz mieszaniną jogurtu i majonezu do smaku. Wszystkie składniki mieszamy, dekorujemy plasterkami rzodkiewki i pokrojonymi w kostkę łodyżkami selera naciowego. Smacznego!!!