Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze lubiana, smaczna sałatka jarzynowa.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11880
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16173
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5144
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11880
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16173
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5144
Składniki
Marchewkę, seler i ziemniaka myjemy i gotujemy w skórkach. Ugotowane studzimy, obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy ze skorupek i kroimy w kostkę. Dodajemy pokrojone jajka, pokrojonego ogórka i jabłko.
Doprawiamy pieprzem ziołowym i solą oraz mieszaniną jogurtu i majonezu do smaku. Wszystkie składniki mieszamy, dekorujemy plasterkami rzodkiewki i pokrojonymi w kostkę łodyżkami selera naciowego. Smacznego!!!