Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka jarzynowa z warzyw ugotowanych w rosole, do tego tradycyjnie jajka, groszek i ogórki kiszone. I mamy pyszną kolację.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Ugotowane marchewki, pietruszkę i selera wyjmij z rosołu, odłóż z ugotowanych ziemniaków do drugiego dnia ziemniaki , ostudź i pokrój w kostkę. Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obierz i również pokrój w kostkę, razem z ogórkami kiszonymi, jabłkiem i cebulą. Groszek odsącz na sicie.
Wszystkie pokrojone warzywa wymieszaj ze sobą, dodaj majonez i dopraw do smaku solą i pieprzem.