Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka która zachwyci gości, również idealna na święta.
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1449
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 51
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1367
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 260
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1449
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 51
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1367
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 260
Składniki
1. Kalafior gotujemy w osolonej wodzie, studzimy i dzielimy na różyczki małe.
2. Pomidora kroimy w kostkę.
3. Jajka gotujemy, następnie po wystudzeniu drobno siekamy.
4. Ogórki kroimy w kostkę.
5. Pieczarki również drobno kroimy.
6. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. Dodajemy ketchup.
8. Następnie majonez i wszystko dokładnie mieszamy.
9. Przekładamy do naczynia i dekorujemy oliwkami. 10. Sałatka gotowa. 11. Smacznego.