Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo witamin na talerzu
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 447
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5587
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 447
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5587
Składniki
Wykonanie: Wymieszać składniki na sos i odstawić. Jabłka umyć i pokroić w łupinach w cienkie plasterki następnie połączyć z sosem. Kapustę bardzo drobno poszatkować, połączyć z jabłkami w sosie, z winogronem białym i czerwonym (większe przekroić na połówki) i szczypiorkiem. Pestki dyni i słonecznika podprażyć na patelni bez tłuszczu, dodać do sałatki, wymieszać do smaku i podawać.