Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo witamin na talerzu
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Wykonanie: Wymieszać składniki na sos i odstawić. Jabłka umyć i pokroić w łupinach w cienkie plasterki następnie połączyć z sosem. Kapustę bardzo drobno poszatkować, połączyć z jabłkami w sosie, z winogronem białym i czerwonym (większe przekroić na połówki) i szczypiorkiem. Pestki dyni i słonecznika podprażyć na patelni bez tłuszczu, dodać do sałatki, wymieszać do smaku i podawać.