Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 93
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 1900
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 138
Pyszna jogurtowa babka z budyniem to kolejna propozycja na świąteczne tradycy...
Odsłon: 36044
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 93
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 1900
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 138
Pyszna jogurtowa babka z budyniem to kolejna propozycja na świąteczne tradycy...
Odsłon: 36044
Składniki
Wołowinę pokroić w kosteczkę. Z umytej, osuszonej papryki usunąć nasiona i pokroić w kostkę. Ogórka umyć, osuszyć i pokroić w kostkę. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. W salaterce umieścić mix salat z rukolą i pokrojoną wołowinę, ogórka, paprykę, cebulę i wymieszać. Dodać sos- wymieszany ocet z olejem, miodem, solą i pieprzem. Podzielić na porcje. Chleb pokroić w kostkę. Oprószyć przyprawą - grill pieczone ziemniaki i uprażyć na suchej patelni. Posypać grzankami porcje sałatki. Smacznego.