Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7013
Polecam.
Odsłon: 145
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5363
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2564
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7013
Polecam.
Odsłon: 145
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5363
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2564
Składniki
Wołowinę pokroić w kosteczkę. Z umytej, osuszonej papryki usunąć nasiona i pokroić w kostkę. Ogórka umyć, osuszyć i pokroić w kostkę. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. W salaterce umieścić mix salat z rukolą i pokrojoną wołowinę, ogórka, paprykę, cebulę i wymieszać. Dodać sos- wymieszany ocet z olejem, miodem, solą i pieprzem. Podzielić na porcje. Chleb pokroić w kostkę. Oprószyć przyprawą - grill pieczone ziemniaki i uprażyć na suchej patelni. Posypać grzankami porcje sałatki. Smacznego.