Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 200
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 200
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Składniki
Wołowinę pokroić w kosteczkę. Z umytej, osuszonej papryki usunąć nasiona i pokroić w kostkę. Ogórka umyć, osuszyć i pokroić w kostkę. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. W salaterce umieścić mix salat z rukolą i pokrojoną wołowinę, ogórka, paprykę, cebulę i wymieszać. Dodać sos- wymieszany ocet z olejem, miodem, solą i pieprzem. Podzielić na porcje. Chleb pokroić w kostkę. Oprószyć przyprawą - grill pieczone ziemniaki i uprażyć na suchej patelni. Posypać grzankami porcje sałatki. Smacznego.