Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo bogata sałatka i bardzo smaczna. Polecam
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 199
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1317
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 552
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 199
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1317
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 552
Składniki
Filet z piersi kurczaka ugotować w osolonej wodzie z listkiem laurowym, zielem angielskim i pieprzem czarnym ziarnistym. Ugotowany filet dłożyć na talerz. Wystudzić. Pokroić na małe kawałki. Bób ugotować wg przepisu na opakowaniu. Pozostawić na sicie żeby się osuszył. Do salaterki przełożyć liście szpinaku i dodać startą na tarce, na dużych oczkach marchewkę. Dodać bób, kurczaka, pokrojone pomidorki, pokrojonego drobno selera naciowego i drobno pokrojoną cebulkę oraz natkę pietruszki. Wszystko przemieszać. Dodać oliwę z oliwek, ocet jabłkowy, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Ponownie wymieszać. Na koniec posypać pestkami słonecznika. Zajadać. Smacznego