Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo bogata sałatka i bardzo smaczna. Polecam
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 929
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4160
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 929
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4160
Składniki
Filet z piersi kurczaka ugotować w osolonej wodzie z listkiem laurowym, zielem angielskim i pieprzem czarnym ziarnistym. Ugotowany filet dłożyć na talerz. Wystudzić. Pokroić na małe kawałki. Bób ugotować wg przepisu na opakowaniu. Pozostawić na sicie żeby się osuszył. Do salaterki przełożyć liście szpinaku i dodać startą na tarce, na dużych oczkach marchewkę. Dodać bób, kurczaka, pokrojone pomidorki, pokrojonego drobno selera naciowego i drobno pokrojoną cebulkę oraz natkę pietruszki. Wszystko przemieszać. Dodać oliwę z oliwek, ocet jabłkowy, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Ponownie wymieszać. Na koniec posypać pestkami słonecznika. Zajadać. Smacznego