Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, sycąca i zdrowa sałatka. Użyłam makaronu z soczewicy, więc jest to idealna sałatka dla wegetarian. Ale nie tyko oczywiście.
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 692
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 668
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 261
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 692
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 668
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 261
Składniki
Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Odcedzić i przelać zimną wodą. Pomidorki umyć i pokroić na połówki. Oliwki pokroić w plasterki. Paprykę umyć i pokroić w kostkę. W kostkę pokroić również fetę. Kapary odsączyć z zalewy. Czosnek przepuścić przez praskę. Wszystkie wymienione składniki wymieszać. Przygotować sos winegret. Polać nim sałatkę. Całość jeszcze raz dokładnie wymieszać i można podawać.