Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka idealna na śniadanie lub lunch do pracy. Makaron z serem feta, pomidorami i słodką suszoną żurawiną. Charakteru dodaje pikantna czarnuszka.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8066
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 376
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8066
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 376
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Studzimy. Warzywa kroimy - pomidory koktajlowe na połówki, oliwki w plasterki, suszone pomidory w niedużą kostkę. Składniki na sos mieszamy. Do makaronu dodajemy pokrojone warzywa, rukolę, żurawinę, czarnuszkę i sos. Mieszamy. Sałatkę dzielimy na 3 części. Na każdej układamy pokruszoną lub pokrojoną fetę i posypujemy czarnuszką. Sałatka najlepiej smakuje po schłodzeniu.