Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Sałatka idealnie sprawdza się na domowych przyjęciach. Jest kolorowa, smaczna i pożywna.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7016
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30564
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29290
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7016
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30564
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29290
Składniki
Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu, odcedzić, wystudzić. Tuńczyka odcedzić z zalewy. Oliwki pokroić w plasterki, pomidory i liście bazylii posiekać. Oliwę i cytrynę połączyć, doprawić do smaku. Do salaterki przełożyć makaron, tuńczyka, oliwki, pomidory, oprószyć ziołami prowansalskimi, posypać posiekaną bazylią, polać przygotowanym sosem. Całość przemieszać.