Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaronowe kokardki z tuńczykiem, jajkami, papryką i ogórkami konserwowymi z dodatkiem majonezu, doprawione solą, pieprzem i curry. Sałatka o lekko pikantnym smaku. Świetne danie do pracy:)
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11485
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 64
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7845
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155031
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1091
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11485
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 64
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7845
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155031
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1091
Składniki
Makaron gotujemy w osolonej wodzie, odsączamy i studzimy. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Tuńczyka odsączamy z zalewy i rozdrabniamy widelcem. Ogórki i paprykę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki przekładamy do salaterki, dodajemy majonez, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i curry. Mieszamy. Najlepiej odstawić sałatkę na kilka godzin by smaki "się przegryzły".