Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaronowe kokardki z tuńczykiem, jajkami, papryką i ogórkami konserwowymi z dodatkiem majonezu, doprawione solą, pieprzem i curry. Sałatka o lekko pikantnym smaku. Świetne danie do pracy:)
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10869
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3507
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2586
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10869
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3507
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2586
Składniki
Makaron gotujemy w osolonej wodzie, odsączamy i studzimy. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Tuńczyka odsączamy z zalewy i rozdrabniamy widelcem. Ogórki i paprykę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki przekładamy do salaterki, dodajemy majonez, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i curry. Mieszamy. Najlepiej odstawić sałatkę na kilka godzin by smaki "się przegryzły".