Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaronowe kokardki z tuńczykiem, jajkami, papryką i ogórkami konserwowymi z dodatkiem majonezu, doprawione solą, pieprzem i curry. Sałatka o lekko pikantnym smaku. Świetne danie do pracy:)
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9978
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8998
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6377
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9978
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8998
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6377
Składniki
Makaron gotujemy w osolonej wodzie, odsączamy i studzimy. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Tuńczyka odsączamy z zalewy i rozdrabniamy widelcem. Ogórki i paprykę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki przekładamy do salaterki, dodajemy majonez, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i curry. Mieszamy. Najlepiej odstawić sałatkę na kilka godzin by smaki "się przegryzły".