Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienna sałatka z pikantnej rzodkiewki, soczystego jabłka, dojrzałej papryki i słodkich winogron z sosem cytrynowo-miodowym. Doskonała jako śniadanie lub deser.
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 247
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 100
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4559
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 175
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 117
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 247
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 100
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4559
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 175
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 117
Składniki
Warzywa i owoce umyć.
Rzodkiewki pokroić na ćwiartki.
Jabłko pokroić na około 12 części.
Paprykę pokroić na około 16 części.
Winogrona oraz pokrojone paprykę, jabłko i rzodkiewki wymieszać.
Olej, miód i sok z cytryny wymieszać.
Sosem przygotowanym w etapie 6 polać sałatkę.