Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienna sałatka z pikantnej rzodkiewki, soczystego jabłka, dojrzałej papryki i słodkich winogron z sosem cytrynowo-miodowym. Doskonała jako śniadanie lub deser.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 61
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 37
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 61
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 37
Składniki
Warzywa i owoce umyć.
Rzodkiewki pokroić na ćwiartki.
Jabłko pokroić na około 12 części.
Paprykę pokroić na około 16 części.
Winogrona oraz pokrojone paprykę, jabłko i rzodkiewki wymieszać.
Olej, miód i sok z cytryny wymieszać.
Sosem przygotowanym w etapie 6 polać sałatkę.