Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, pożywna, lekka, doskonała na kolację.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 108
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 78
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4373
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 108
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 78
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4373
Składniki
Pekinkę umyć pokroić, umieścić w salaterce. Ogórka obrać , pokroić w półkrążki , dodać.
Jajka ugotować na twardo, obrać , pokroić w kostkę , dodać. Paprykę umyć, pokroić w kostkę , dodać.
Tuńczyka osączyć z zalewy, dodać. Cebulkę umyć , pokroić , dodać.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Majonez wymieszać z jogurtem , doprawić solą i pieprzem, dodać do sałatki , wymieszać.
Pozostawić w lodówce około 2 godzin aby smaki się wymieszały.