Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, pożywna, lekka, doskonała na kolację.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 292
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11103
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3623
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1231
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 292
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11103
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3623
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1231
Składniki
Pekinkę umyć pokroić, umieścić w salaterce. Ogórka obrać , pokroić w półkrążki , dodać.
Jajka ugotować na twardo, obrać , pokroić w kostkę , dodać. Paprykę umyć, pokroić w kostkę , dodać.
Tuńczyka osączyć z zalewy, dodać. Cebulkę umyć , pokroić , dodać.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Majonez wymieszać z jogurtem , doprawić solą i pieprzem, dodać do sałatki , wymieszać.
Pozostawić w lodówce około 2 godzin aby smaki się wymieszały.