Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31008
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3679
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5463
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31008
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3679
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5463
Składniki
Na półmisku rozłożyć pokrojone sałaty.
Posypać bardzo drobno pokrojoną w kosteczkę cebulkę szalotkę.
Na wierzchu poukładać plastry łososia porozrywane na mniejsze kawałki i pozwijane w pakieciki.
Mango obrane, pokrojone w kostkę porozkładać w wolnych miejscach.
Ułożyć pomidorki pokrojone na połówki.
Tak samo i winogrona pokrojone na połówki.
Mozzarelle osaczyć na sicie i rozłożyć na półmisku.
Pestki dymi uprażyć na suchej patelni. Nabiorą aromatu i chrupkości.
Posypać po wierzchu.
Jeszcze tylko delikatnie oprószyć świeżo mielonym czarnym pieprzem.
Wymieszać olej lniany z octem jabłkowym, miodem i solą.
Takim sosem polać sałatkę tuż przed podaniem. Smacznego.