Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1047
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 148
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2194
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4216
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1047
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 148
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2194
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4216
Składniki
Na półmisku rozłożyć pokrojone sałaty.
Posypać bardzo drobno pokrojoną w kosteczkę cebulkę szalotkę.
Na wierzchu poukładać plastry łososia porozrywane na mniejsze kawałki i pozwijane w pakieciki.
Mango obrane, pokrojone w kostkę porozkładać w wolnych miejscach.
Ułożyć pomidorki pokrojone na połówki.
Tak samo i winogrona pokrojone na połówki.
Mozzarelle osaczyć na sicie i rozłożyć na półmisku.
Pestki dymi uprażyć na suchej patelni. Nabiorą aromatu i chrupkości.
Posypać po wierzchu.
Jeszcze tylko delikatnie oprószyć świeżo mielonym czarnym pieprzem.
Wymieszać olej lniany z octem jabłkowym, miodem i solą.
Takim sosem polać sałatkę tuż przed podaniem. Smacznego.