Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i bardzo zdrowa sałatka o ciekawym smaku :)
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22979
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 171
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 353
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 514
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22979
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 171
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 353
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 514
Składniki
Roszponkę umyć,osuszyć. Owoc granatu umyć i obrać. Połowę pestek granatu wymieszać z cukrem,musztardą,sokiem z cytryny i oliwą i zmiksować na sos.
Roszponkę rozłożyć na talerzu,polać sosem z granatu,posypać pokruszoną fetą i resztą pestek granatu.Smacznego :)