Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka na święta i inne okazje.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7029
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30580
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29314
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7029
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30580
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29314
Składniki
Makaron przygotuj według przepisu na opakowaniu. Piersi opłukaj i pokrój w kostkę, posyp przyprawą gyros. Podsmaż na oleju na rumiano. Koperek posiekaj, ogórki i cebulę pokrój w drobną kostkę.
Wszystkie składniki wymieszaj, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, majonez, całość dopraw solą i pieprzem. Wstaw do lodówki na dwie godziny.