Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka warzyw trochę przypraw i mamy super lekkie danie na letnie upały.
Cenisz szybko przygotowane desery? Nie lubisz ociekających tłuszczem wypieków...
Odsłon: 5479
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 29636
Cenisz szybko przygotowane desery? Nie lubisz ociekających tłuszczem wypieków...
Odsłon: 5479
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 29636
Składniki
Na początku pomidorki kroimy na połowę.
Do pomidorów dodajemy listki rukoli.
Surowy ogórek obieramy, kroimy na połowę i drylujemy pestki. Następnie kroimy na większe kawałki.
Do pomidorków dodajemy pokrojone ogórki, dodajemy pieprz ziołowy. Za pomocą obieraczki kroimy cienkie plastry sera w dowolnej ilości.
Przed podaniem sałatki, polewamy oliwą z oliwek oraz octem balsamicznym i zaczynamy kosztować nasze danie. Smacznego.