Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka warzyw trochę przypraw i mamy super lekkie danie na letnie upały.
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 470
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 248
Przepis dnia
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 470
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 248
Przepis dnia
Składniki
Na początku pomidorki kroimy na połowę.
Do pomidorów dodajemy listki rukoli.
Surowy ogórek obieramy, kroimy na połowę i drylujemy pestki. Następnie kroimy na większe kawałki.
Do pomidorków dodajemy pokrojone ogórki, dodajemy pieprz ziołowy. Za pomocą obieraczki kroimy cienkie plastry sera w dowolnej ilości.
Przed podaniem sałatki, polewamy oliwą z oliwek oraz octem balsamicznym i zaczynamy kosztować nasze danie. Smacznego.