Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna salatka na upaly z sosem pomaranczowo-musztardowym. Smakuje równiez z prazonymi orzechami lub suszonymi slliwkami.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2275
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101835
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6235
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2275
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101835
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6235
Składniki
Przygotowac dressing pomaranczowo-musztardowy. Wycisnac pomarancze i uzupelnic woda do 100 ml, nastepnie dodac sok z cytryny, miód, musztarde, sól i pieprz i mieszac wszystko do uzyskania jednorodnego sosu. Nastepnie dodac olej słonecznikowy i miksowac przez kilka sekund, az powstanie lekko kremowa masa.
Pokroic wszystkie swieze skladniki (ser feta, awokado, zurawine i filety pomaranczy) na małe kawalki i uprazyc bez oleju slupki migdalów. Wszystko wymieszac z salata i polac dressingiem.
Podawac natychmiast do spozycia.