Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna salatka na upaly z sosem pomaranczowo-musztardowym. Smakuje równiez z prazonymi orzechami lub suszonymi slliwkami.
Coś mocnego zawsze się przydaje w domu nawet wtedy gdy nie mamy imprezy. Te p...
Odsłon: 87
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 142
Szybka sałatka którą przygotujesz w kilka chwil idealna do obiadu lub na kola...
Odsłon: 159
Coś mocnego zawsze się przydaje w domu nawet wtedy gdy nie mamy imprezy. Te p...
Odsłon: 87
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 142
Szybka sałatka którą przygotujesz w kilka chwil idealna do obiadu lub na kola...
Odsłon: 159
Składniki
Przygotowac dressing pomaranczowo-musztardowy. Wycisnac pomarancze i uzupelnic woda do 100 ml, nastepnie dodac sok z cytryny, miód, musztarde, sól i pieprz i mieszac wszystko do uzyskania jednorodnego sosu. Nastepnie dodac olej słonecznikowy i miksowac przez kilka sekund, az powstanie lekko kremowa masa.
Pokroic wszystkie swieze skladniki (ser feta, awokado, zurawine i filety pomaranczy) na małe kawalki i uprazyc bez oleju slupki migdalów. Wszystko wymieszac z salata i polac dressingiem.
Podawac natychmiast do spozycia.