Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna salatka na upaly z sosem pomaranczowo-musztardowym. Smakuje równiez z prazonymi orzechami lub suszonymi slliwkami.
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 380
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 661
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 380
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 661
Składniki
Przygotowac dressing pomaranczowo-musztardowy. Wycisnac pomarancze i uzupelnic woda do 100 ml, nastepnie dodac sok z cytryny, miód, musztarde, sól i pieprz i mieszac wszystko do uzyskania jednorodnego sosu. Nastepnie dodac olej słonecznikowy i miksowac przez kilka sekund, az powstanie lekko kremowa masa.
Pokroic wszystkie swieze skladniki (ser feta, awokado, zurawine i filety pomaranczy) na małe kawalki i uprazyc bez oleju slupki migdalów. Wszystko wymieszac z salata i polac dressingiem.
Podawac natychmiast do spozycia.