Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 176
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 320
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 95
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 176
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 320
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 95
Składniki
Składniki układa się na talerzu. Szparagi gotuje się 8 minut. Sos: do sosu użyłam oleju z tuńczyka, najlepiej wszystkie składniki jest dać do małego słoiczka, zakręcić i wytrząchać- wytworzy się ładna emulsja. Polać sosem przed podaniem. Smacznego :)