Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 49
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 3654
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 206
Pyszny pieczony pasztet z kaczki i kurczaka. Pasztet jest z tych twardszych,...
Odsłon: 59
Aromatyczna, delikatna wątróbka w towarzystwie karmelizowanej cebuli, soczyst...
Odsłon: 77
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 49
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 3654
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 206
Pyszny pieczony pasztet z kaczki i kurczaka. Pasztet jest z tych twardszych,...
Odsłon: 59
Aromatyczna, delikatna wątróbka w towarzystwie karmelizowanej cebuli, soczyst...
Odsłon: 77
Składniki
Składniki układa się na talerzu. Szparagi gotuje się 8 minut. Sos: do sosu użyłam oleju z tuńczyka, najlepiej wszystkie składniki jest dać do małego słoiczka, zakręcić i wytrząchać- wytworzy się ładna emulsja. Polać sosem przed podaniem. Smacznego :)