Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka do mięs z kapusty i papryki.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23154
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23154
Składniki
Warzywa opłukać, kapustę poszatkować, paprykę i obranego ogórka pokroić w kostkę, cebulę w piórka, a rzodkiewki w krążki. Warzywa przełożyć do miski, dodać posiekany koperek oraz doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Polać warzywa dresingiem i jeszcze raz wymieszać. Podawać do mięs.