Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka do mięs z kapusty i papryki.
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 29
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3901
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 836
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 412
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 29
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3901
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 836
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 412
Składniki
Warzywa opłukać, kapustę poszatkować, paprykę i obranego ogórka pokroić w kostkę, cebulę w piórka, a rzodkiewki w krążki. Warzywa przełożyć do miski, dodać posiekany koperek oraz doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Polać warzywa dresingiem i jeszcze raz wymieszać. Podawać do mięs.