Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam bardzo smaczna sałatkę z ogórków. Sałatkę polecam jako pyszny dodatek do obiadu lub po prostu jako pyszną przekąskę.
słoiki, garnek do pasteryzacji, szatkownica lub zwykła tarka,
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1200
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113532
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1200
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113532
Składniki
Ogórki zielone, umyć, odsączyć na sicie, następnie poszatkować, osolić i odstawić na 5 - 6 godzin. Przygotować zalewę; Składniki na zalewę doprowadzać do zagotowania i gotować około 5 - 8 minut. Po zagotowaniu odstawić do wystudzenia. Poszatkowane ogórki odsączyć , połączyć z przygotowaną ostudzoną zalewą. Wymieszać i przełożyć do czystych słoików. Słoiki dobrze zakręcić, a następnie pasteryzować około 10 minut od zagotowania.